PRAVILAN IZBOR
Obuca "Grubin" je izrađena u saradnji sa ortopedima, objedinjujući udobnost, kvalitet, sigurnost i maštovit dizajn sa širokom paletom boja i najkvalitetnijih materijala.

SLOBODA POKRETA
Laka, udobna, izrađena od prirodnih materijala, anatomski oblikovana, "Grubin" obuća istovremeno štiti i omogućava zdrav rast stopala, pružajuci udobnost i lakocu pokreta pri svakom koraku.

PRAVILAN IZBOR BROJA
Obuca "Grubin" mora biti veca za 6 do 10mm, peta mora biti komforno smeštena u petno ulegnuce a prsti moraju imati dovoljno prostora za nesmetane pokrete.

ANATOMSKI OBLIK
Anatomski oblikovano ležište, sa posebnim ojacanjima tamo gde je to potrebno, nežno štiti stopalo pružajuci istovremeno udobnost pri svakom koraku.

SAVRŠENA MEKOCA
Osnova za oblikovanje mekanih, laganih i udobnih "Grubin" proizvoda su najkvalitetniji materijali, koji obezbijeduju potrebnu zaštitu i omogućavaju savršenu udobnost.

BEZBRIŽNO ODRASTANJE
Dječije stopalo ima najbrži rast u prvim godinama života, zato je od velike važnosti da taj rast bude i pravilan. Anatomska obuca "Grubin" obezbijeduje stabilnost, pruža podršku zdravom rastu stopala, razvoju kičmenog stuba i pravilnog držanja tela.