Prirodni Put Zdravlja

Misija: Obezbijediti proizvode za unapređenje zdravlja, sa inovativnim pristupom u korist čovječanstva, uz poštovanje prirode.

Vrijednosti: Poštovanje prirode, poštovanje ljudi, kvalitet proizvoda i usluga, inovacije, uspješna ambicija.

Erba Vita je osnovana 1982. u Republici San Marino, kao plod stare porodične tradicije i velike strasti dr G. Carlo Bollini-ja, nakon više od 30 godina iskustva u izradi ovih proizvoda u Air de Provence, u Francuskoj.

Prenoseći snagu svoje prošlosti, danas je Erba Vita jedna od vodećih kompanija u međunarodnom zdravstvenom sektoru fitoterapije i dodataka ishrani ne samo u Italiji, već i u svijetu. Erba Vita posluje u više od 30 zemalja sveta.

Kompanija, kojom direktno rukovodi porodica Bollini uz saradnju sa kvalifikovanim timom stručnjaka, pruža milionima ljudi kvalitet i efikasnost svojih preko 2000 proizvoda.

Proces proizvodnje karakteriše prvoklasan kvalitet sirovina, stroge kontrole proizvodnih procesa, garancija kvaliteta i očuvanje integriteta aktivnih principa. Kvalitet, efikasnost i bezbijednost su osnova Erba Vita proizvoda, koji se odlikuju

proizvodnim procesom u skladu sa najstrožim propisima.

Konstantna saradnja sa univerzitetskim istraživačkim centrima, gdje se sprovode testovi efikasnosti i klinička ispitivanja, obezbjeđuje nove tehnologije i inovativan pristup razvoju.